Ana Sayfa / Manşet / Feti Yıldız korona virüs oldu

Feti Yıldız korona virüs oldu

MHP’de korona virüse yakalanan MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız’ın durumu nasıl, hastanede yoğun bakımda mı merak ediliyor. MHP Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Feti Yıldız, corona virüse yakalandı. Yıldız ”Dualarınızı esirgemeyin” dedi.

Koronavirüs MHP’yi de sardı Genel Başkan Yardımcısı Feti yıldız hastaneye kaldırıldı. MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, Covid-19 sebebiyle hastaneye yatırıldığını duyurdu.

MHP’nin Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, koronavirüs tedavisi için hastaneye yatırıldı.

Yıldız, Twitter hesabın, “COVID-19 Virüsü sebebiyle hastaneye yatırılıyorum. Dualarınızı esirgemeyin. Allaha emanet olun.” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Sezaryen doğumlar yasaklandı

Sezaryen doğumlar özel hastanelerde ve tıp merkezlerinde yasaklandı. Doğal doğum mu sezaryen doğum mu atık …

Sınırsız Hosting