Ana Sayfa / Kime Ait / Ali Yeşildağ neci, nereli, kim?

Ali Yeşildağ neci, nereli, kim?

Ali Yeşildağ aslen nereli, yaşı kaç, eğitimi ve kimdir bilgileri. son günlerde ortaya çıkan videolarıyla siyaset dünyasında konuşulan Ali Yyeşildağ aslen neci, nerede yaşıyor kimdir merak ediliyor. Ali Yeşildağ izleyicilerin merak konusu oldu. Peki, Ali Yeşildağ kimdir? Ali Yeşildağ kaç yaşında, nereli? Ali Yeşildağ’ın hayatı ve biyografisi..

Ali Yeşildağ neci, ki, nereli ve yaşı kaç ne iş yapıyor soruları. Ali Yeşildağ  nerede yaşıyor adresi iletişim numarası ve kimdiri çok aranıyor.

Gündeme gelen çarpıcı yorumları ile dikkatleri çeken Ali Yeşildağ hakkında araştırmalar yapılıyor.

ALİ YEŞİLDAĞ KİMDİR?

Ali Yeşildağ Rizelidir. 1961’de doğmuştur. Yeşildağ’ın 1990 yılından itibaren halı saha işletmeciliği, gıda ve inşaat sektörlerinde faaliyet gösteren şirketleri vardır. Ali Yeşildağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın cezaevi yıllarındaki koruması Türk Medya Grubu patronu Hasan Yeşildağ ve Zeki Yeşildağ’ın kardeşidir.

Ali Yeşildağ’ın abisi Hasan Yeşildağ ise Star, Akşam ve Güneş gazeteleri ve 24 ile 360 televizyonlarının sahibidir.

Zeki Yeşildağ ve Hasan Yeşildağ’ın öz kardeşi olduğunu söyleyen Ali Yeşildağ, son günlerde ortaya çıkan videolarıyla dikkat çeken isimlerden,

HASAN YELİŞDAĞ NECİ KİM NERELİ

ekran-goruntusu-2023-05-06-101554.jpg

Ali Yeşildağ’ın öz abisi olduğunu söylediği Hasan Yeşildağ, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Pınarhisar Cezaevi’nden arkadaşı olduğu bilinmektedir. Hasan Yeşildağ, 1961 yılında Rize’de dünyaya gelmiştir. Hasan Yeşildağ’ın 1990 yılından bu yana halı saha işletmeciliği, inşaat ve gıda sektöründe faaliyetler gösterdiği bilinen bir şirketi bulunmaktadır.

Hasan Yeşildağ ve Zeki Yeşildağ 2017 yılından bu yana Türk Medya Grubunun sahibidir. Yeşildağ, bir dönem Kasımpaşa ve Rize Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeliği görevini üstlenmiştir. Ayrıca AKP Yönetim Kurulu Üyeliği ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeliği de yaptığına dair bilgiler bulunmaktadır.

Yeşildağ’ın ismi geçtiğimiz yıllarda Sedat Peker’in videolarında da gündeme gelmiştir.

İlginizi Çekebilir

Emekli Kurban sonrası aylık alacak

Kurban Bayramı öncesi emeli alıkları olmayacak. Emekli maaşını Kurban Bayramı sonrası alabilecek. Bu kurbanda emekliye …

Sınırsız Hosting