Ana Sayfa / Manşet / Aydın Doğan’ın kuracağı banka

Aydın Doğan’ın kuracağı banka

Aydı Doğan finans sektörüyle yeniden büyük oyuncuların arasına katılıyor iddiası. Aydın Doğan banka mı kuracak. ne bankası kuracak alanı ne olacak soruları. CNN Türk ve Hürriyet’i geçtiğimiz yıl Demirören Grubu’na satan Doğan Holding’in banka kurmayı planladığı iddia edildi.

Aydın Doğan, medyadan çıkınca kendine yeni iş alanı olarak bankacılığı seçti iddiası ve yatırım bankası kurmak için kolları sıvadı haberi. Bloomberg’in haberine göre Doğan Holding yatırım bankası kuruyor.

AYDIN DOĞAN’IN BANKASININ ADI NE OLACAK?

14 yıl önce bankacılık sektöründen çıkan Doğan Holding’in mevcut bankalardan birini satın alabileceği veya yeni bir banka kuracağı konuya yakın kaynaklar tarafından ifade edildi.

Konuyla ilgili olarak Doğan Holding’ten bir açıklama yapılmadı. Grup 1994 yılında Dışbank’ı satın almış ardından bankayı 11 yıl sonra Fortis’e satmıştı.

Doğan Holding’in Onursal Başkanı Aydın Doğan’ın Hürriyet Gazetesi ve CNN Türk’ü sattıktan sonraki hamlesi merak ediliyordu. Grup, Milli Piyango ihalesine de katılmıştı.

İlginizi Çekebilir

Sezaryen doğumlar yasaklandı

Sezaryen doğumlar özel hastanelerde ve tıp merkezlerinde yasaklandı. Doğal doğum mu sezaryen doğum mu atık …

Sınırsız Hosting