Ana Sayfa / Sağlık / Davut Keçeci öldü

Davut Keçeci öldü

Davut Keçeci ölü bulundu. Çanakkale’nin Çan ilçesinde AKP Belediye Meclis Üyesi Davut Keçeci, kapalı pazar yeri girişinde park halinde olan aracının içinde ölü bulundu.

Çanakkale Çan‘da Davut Keçeci ölü bulundu. AKP’li Davut Keçeci ölüm nedeni. Çan’da saat 11.30 sıralarında aracıyla ilçe kapalı pazar yeri girişine gelen AKP Çan Belediye Meclis Üyesi Davut Keçeci, aracını otoparka çekti. Bir süre sonra Keçeci’nin araç içinde hareketsiz olarak durduğunu gören bir vatandaş durumu yolun karşısında bulunan itfaiye ekiplerine bildirdi.

İtfaiye ekipleri aracın yanına geldiklerinde Keçeci’nin hareketsiz olduğunu görerek durumu 112 ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen 112 ekipleri yaptıkları kontrol sonucu Keçeci’nin hayatını kaybettiğini tespit etti.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Davut Keçeci’nin cansız bedeni Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, AKP İl Genel Meclis Üyesi Murat Okan ve görevli memurlar tarafından araç içinden alınarak Çan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

İlginizi Çekebilir

Sırrı Süreyya Önder öldü mü?

Sırrı Süreyye Önder kalp krizi geçirdi durumu kritik her an ölebilir açıklaması. Sırrı Süreyya Önder …

Sınırsız Hosting