Ana Sayfa / Kime Ait / Fatma Tuba Yazıcı yaşı, nereli?

Fatma Tuba Yazıcı yaşı, nereli?

Diler holding kime ait, merkezi nerede ve patroniçesi Fatma Tuba Yazıcı yaşı, memleketi ve mesleği ne soruları. Fatma Tuba Yazıcı kaç doğumlu, kişisel serveti ve yaşı bilgileri. Fatma Tuba Yazıcı Gizemli Milyarder başlığı ile Forbes dergisine kapak oldu. Forbes dergisi her yıl “En Zengin 100 Türk” listesini yayınlıyor. Fatma Tuba Yazıcı listeye 35. sıradan girdi. Peki Diler Holding’in sahibi Fatma Tuba Yazıcı kimdir? İşte merak edilenler…

Diler holding sahibi Fatma Tuba Yazıcı Türkiye’nin en zengin iş insanlarından biri olarak Forbes dergisinde yer aldı. Fatma Tuba Yazıcı aslen nereli, eğitimi ve kimdir bilgileri merak ediliyor. Eşinin ölümüyle 36 yaşında Diler Holding’in başına geçen Fatma Tuba Yazıcı, servetini kısa bir sürede katladı. Fatma Tuba Yazıcı’nın serveti 1,1 milyar dolara ulaştı. İşte Fatma Tuba Yazıcı kimdir sorusunun yanıtı ve hakkında tüm merak edilenler…

FATMA TUBA YAZICI KİMDİR?

Fatma Tuba Yazıcı, dünyanın en zenginleri listesinde 1 milyar dolarlık servetiyle 1741. sırada yer alıyor.

İnşaat sektöründe de hizmet veren Diler Holding patronu Fatma Tuba Yazıcı 1973 yılında doğdu.

36 yaşındayken eşi Recep Sami Yazıcı’yı kaybeden Fatma Tuba Yazıcı ana iş kolu demir çelik olan Diler Holding’i daha da ileriye taşıyan bir kadın patrondur.
DİLER HOLDİNG

1949 yılında kurulan Diler Holding, kendi bünyesinde barınan yan kuruluşları ile birlikte, aktif olarak çelik üretimi (karbon ve alaşımlı), dış ticaret, enerji, deniz nakliyesi, liman işletmeciliği, madencilik, banka ve turizm alanlarında faaliyet göstermektedir. Devletin sahip olduğu ilk yüksek fırınlı haddehane olma özelliğini taşıyan tesisleri, 1939 yılında Karadeniz bölgesinde bulunan Karabük’te üretime başlamıştır.

1984 yılında kurulan Diler Dış Ticaret firması, grup ürünlerinin uluslararası pazarda tanıtımını amaçlamıstır.

1985 yılından itibaren, uluslararası ticarette gösterilen muazzam başarı, grubun ana faaliyet dalı olan demir çelik üretimindeki kapasite artışına olanak sağlamak ile birlikte başka sektörler olan bankacılık, deniz taşımacılıgı ve turizm alanlarına da yönelmesine imkan sağlamıştır.

Bugün itibari ile, Diler Grup şirketleri, sahip olduğu personel, beceri, pazar bilgisi, toplam kalite yönetimi, yenilikteki uzmanlığı ve ISO 9002 belgesinde belirlenen müşteri odaklı yaklaşımı özelliklerinin birbiri ile mükemmel uyumu içindedir.

İlginizi Çekebilir

Benzin ve mazota okkalı zam

Akaryakıt fiyatlarına büyük zam yarın gece pompaya yansıyacak. Benzin ve motorine gelen yeni zam ve …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting