Ana Sayfa / Kime Ait / İzmir su zammı yüzde 45

İzmir su zammı yüzde 45

Elektrik yüzde 38 zamlandı su zammı yüzde 45. Önüne gelen zama zam yapmaya başladı, vatandaş zammı duydukça zamlandı. Gün içinde Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından Türkiye geneli için elektriğe yüzde 38 oranında zam yapılması sonrası bu kez de İzmirlileri üzecek bir haber geldi. İZSU Genel Kurulu’nun olağanüstü toplantısında alınan kararla İzmir’de suya yüzde 45 zam geldi. Zam kararı ise 1 Temmuz’dan sonra geçerli olacak.

Zam haberleri peş peşe. İzmir su zammı yüzde 45. Elektrik zammı yüzde 38, memur emekliye ise ekonomi güzel size zam yok demeci. Ülke tam bir kaos ülkesi oldu. Zama zam yapan esnaf bu kez de gelen zamlardan sonra zamlı ürünlere bir kez daha zam yapıştırdı. Kitle müsait oluna önüne gelen kitlemeye başladı.

İzmir’de İZSU Genel Kurulu’nun olağanüstü toplantısında alınan kararla, 0.5 metreküp ve üzerinde su ve atık su bedellerinde yüzde 45 oranında zam yapılması oy çokluğuyla kabul edildi. Karar, 1 Temmuz’dan itibaren geçerli olacak.

İZSU Genel Kurulu, Grup Başkan Vekili Altan İnanç’ın başkanlığında bugün olağanüstü toplandı.

İZSU Genel Kurulu Su ve Atık Su Bedellerine Yüzde 45 Zam Kararı Aldı

İZMİR’DE SUYA YÜZDE 45 ZAM GELDİ

Düzenlenen toplantıda, 1 Temmuz’dan itibaren geçerli olmak üzere 0.5 metreküp ve üzerinde su ve atık su bedellerinde yüzde 45 oranında zam yapılması oybirliği ile kabul edildi. Diğer taraftan Nisan ayında ise 0.4 metreküplük su ve atık su bedellerinde yüzde 25 indirim yapılması önergesi Meclis’ten oybirliği ile geçmişti.

İZSU Genel Kurulu Su ve Atık Su Bedellerine Yüzde 45 Zam Kararı Aldı

ELEKTRİĞE YÜZDE 38 ZAM

Gün içinde Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu ise, elektriğe yüzde 38 zam geldiğini duyurdu. Bu artışla beraber 100 kWh elektrik tüketimi olan bir mesken abonesi için ödenecek tutar 207,23 TL oldu. Zam, 1 Temmuz’dan itibaren geçerli olacak.

İlginizi Çekebilir

Benzin ve mazota okkalı zam

Akaryakıt fiyatlarına büyük zam yarın gece pompaya yansıyacak. Benzin ve motorine gelen yeni zam ve …

Sınırsız Hosting