Ana Sayfa / Genel / Kastamonu deprem 4.2

Kastamonu deprem 4.2

Son deprem Kastamonu’da korkutan deprem büyüklüğü 4.2. Kastamonu’nun İhsangazi ilçesinde saat 00.24’te 4.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Kastakmonu depremle sarsıldı. Kastamonu deprem büyüklüğü. AFAD Kastamonu depremi için uyardı. Kastamonu’nun İhsangazi ilçesinde saat 00.24’te 4.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Büyüklük:4.2 (Mw) Yer:İhsangazi (Kastamonu) Tarih:2023-04-02 Saat:00:24:39 TSİ Enlem:41.042 N Boylam:33.635 E Derinlik:11.83 km

Kastamonu’da deprem oldu. İhsangazi ilçesinde saat 00.24’te meydana gelen depremin büyüklüğünün 4.2 olduğunu açıklandı.

Yerin 11.83 kilometre derinliğindeki deprem kentte kısa süreli paniğe neden oldu.

SON DEPREMLER

Yaşanan depremlerin saatini ve büyüklüğünü anlık olarak takip etmek mümkün. Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem-Tsunami İzleme ve Değerlendirme Merkezi (BDTİM) tarafından kaydedilen depremlere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir

Bilinen en eski şehirler

Günümüzde hala insanların yaşadığı tarihin en eski şehirler listesi. dünyanın en eski şehrive son durumu. …

Sınırsız Hosting