Ana Sayfa / Sağlık / Kaymakam Mesut Coşkun öldü

Kaymakam Mesut Coşkun öldü

Mesut Coşkun ölü bulundu evinde. Kahramanmaraş’ın Ekinözü İlçe Kaymakamı Mesut Coşkun evinde ölü bulundu. Kaymakam Coşkun’un, bekar ve Kırıkkaleli olduğu öğrenildi. Polis, kaymakamın nasıl öldüğünü belirlemek için inceleme başlattı.

Kaymakam evinde ölü bulundu. Kahramanmaraş’ta edinilen bilgiye göre olay, Ekinözü ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre Ekinözü İlçe Kaymakamı Mesut Coşkun’un (31) şoförü sabah kaymakamı makama götürmek için konuta gitti ancak Coşkun’a ulaşamadı.

POLİS VE SAĞLIK EKİPLERİNE BİLGİ VERDİ

İHA’da yer alan habere göre bunun üzerine şoför, polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Polis, kaymakamın konutuna girdiğinde Coşkun’u silahla kafasından vurulmuş halde buldu.

HAYATINI KAYBETTİĞİ BELİRLENDİ

Sağlık ekipleri kontrol ettiğinde Coşkun’un hayatını kaybettiğini belirledi. Coşkun’un cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis, kaymakamın nasıl öldüğünü belirlemek için inceleme başlattı.

BEKAR OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

Kaymakamın bekar ve Kırıkkaleli olduğu öğrenildi. Kaymakam’dan geriye ise bir önceki görev yaptığı Afyonkarahisar’ın Daskırı ilçesinde çekilen görüntüleri kaldı.

İlginizi Çekebilir

Sırrı Süreyya Önder öldü mü?

Sırrı Süreyye Önder kalp krizi geçirdi durumu kritik her an ölebilir açıklaması. Sırrı Süreyya Önder …

Sınırsız Hosting