Ana Sayfa / Gündem / Sakarya Sülüklü Göl Tabiat Parkı gidiş ve konaklama

Sakarya Sülüklü Göl Tabiat Parkı gidiş ve konaklama

İstanbul’a çok yakın kamp alanları, konaklama yerleri ve doğa ile tabiat ile iç içe en yakın merkezlerden biri de Sakarya Sülüklü Göl tabiat parkı ve kamp alanıdır. Peki Sülüklü göl tabiat parkına nasıl gidilir, özelliği ve kamp alanı nasıl soruları. 

Sakarya kamp alanlarından biri de Sülüklü Göl Tabiat parkıdır. Sülüklü göl tabiat parkı kamp alanı özellikleri. Sülüklü Göl Tabiat Parkı Kamp Alanı nasıl gidilir, ulaşım ve konaklama bilgileri.
Sakarya il sınırı içerisinde bulunan Sülüklü Göl Tabiat Kamp Alanı, adını bölgedeki gölde eskiden yaşayan sülüklerden almaktadır. Gölde günümüzde alabalıklar yaşamaktadır. Marmara Bölgesi’nin en güzel kamp alanlarının başında gelen Sülük Göl Tabiat Kamp Alanı’nda herhangi bir işletme bulunmamaktadır. Araçlarınızla ulaşabilidğiniz alanda özellikle kış aylarında profesyonel dağcılar kamp yapmaktadır. Yaz mevsiminde ise yöre halkı yiyecek ve içecek hizmeti vermektedir.

İlginizi Çekebilir

Akşener, AKP’ye katılıyor iddiası

Meral Akşener, Erdoğan’dan oğlunun Paris büyükelçisi olmasını istediği öne sürülüyor. Meral Akşener, Erdoğan’ın ekibine katılacak …

Sınırsız Hosting