Ana Sayfa / Kadınca / Serra Pirinç aslen nereli, neci ve kim

Serra Pirinç aslen nereli, neci ve kim

Serra Pirinç memleketi. yaşı, eğitimi ve kimdiri aranıyor. Oyuncu Serra Pirinç hangi yapımlarda rol aldı sosyal medya paylaşımları. Oyuncu Serra Pirinç oyunculuğu ile beğeni toplarken sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çekiyor. Birçok önemli yapımda yer alan Serra Pirinç merak konusu olurken Serra Pirinç kimdir, Serra Pirinç kaç yaşında, nereli gibi soruların yanıtları arandı.

Serra Pirinç aslen nereli, kaç doğumlu ve eğitimi ne bilgileri aranıyor. Türkiye’nin en güzel kadın dizi ve sinema oyuncuları. Bizim Hikaye dizisindeki Müjde karakteriyle tanınan ve sonrasında Vuslat dizisinde rol alan genç oyuncu Serra Pirinç. Oyunculuğu ile beğeni topluyor. Sosyal medya paylaşımları ile beğeni toplayan Serra Pirinç hakkında Serra Pirinç kaç yaşında, nereli ve Serra Pirinç kimdir gibi sorular soruluyor.

SERRA PİRİNÇ KİMDİR?
Serra Pirinç Doğum Tarihi: 19.06.1997

Serra Pirinç Kaç Yaşında: 22

Serra Pirinç Nereli: Doğum yeri, İstanbul

Serra Pirinç 1997 yılında İstanbul’da doğdu. Serra Pirinç liseden sonra oyunculuk eğitimi almaya başlamıştır. Tiyatro Teras’ta oyunculuk eğitimi almıştır. Serra Pirinç çalışmalarını Rezzan Çankır Oyunculuk ajansına bağlı olarak sürdürmektedir. İkizler burcu olan Pirinç, sempatik tavırları ile rol aldığı dizilerde dikkatleri üzerine çekti. Sosyal medyada paylaştığı videolar ile tanındı. FOX ekranlarında yayınlanan Bizim Hikaye dizisinde Müjde karakteri oynayan Pirinç, bu rol sayesinde adını geniş kitlelere duyurduktan sonra Vuslat dizisinde de rol aldı.

İlginizi Çekebilir

Merve Dizdar’ın gelinliği

Oyuncu Merve dizdar evlendi. Merve Dizdar’ın gelinliği, modeli ve fiyatı dikkat çekti. Ünlü oyuncu Merve …

Sınırsız Hosting