Ana Sayfa / İlginç / Trabzonspor’a CAS şoku 30 Temmuz

Trabzonspor’a CAS şoku 30 Temmuz

CAS, 2010-2011 şampiyonluğu için Trabzonspor’a şok haberi verdi. CAS kararı. CAS (Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi) Trabzonspor’un 2010-11 sezonuna ilişkin yaptığı başvuruyu reddetti. Bordo mavili ekibin Fenerbahçe’nin şampiyon kabul edilmesine yaptığı itiraz, dayanaksız gerekçeslere dayandırıldığı için reddedildi.

Trabzonspor’un 2010-2011 şampiyonluğu için yaptığı başvuru CAS tarafından reddedildi. Tarbzonspor’a bir şok daha. 2010-2011 şampiyonu Fenerbahçe tescillendi.

Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi, Trabzonspor’un 2010-11 sezonun tescili ile ilgili FIFA, TFF ve Fenerbahçe’ye karşı yaptığı başvuruyu reddetti.

Açıklamada, “Trabzonspor’un şampiyon ilan edilmesinin izil verilmesine dair hiçbir yasal hüküm bulunmuyor” ifadelerine yer verildi.

DETAYLAR BİRAZDAN…

İlginizi Çekebilir

Beyaz mı kahverengi yumurta mı?

Kahverengi yumurta ile beyaz yumurta arasında ne fark far hangisi daha besleyici ve yararlı insan …

Sınırsız Hosting