Ana Sayfa / Kadınca / Uraz Kaygılaroğlu erkekle öpüştü

Uraz Kaygılaroğlu erkekle öpüştü

Oyuncu Uraz Kaygıroğlu tiyatro sahnesinde erkek erkeğe öpüştü. Uraz Kaygıroğlu rol arkadaşı erkek oyuncuyu dudaklarında öptü ortalık karıştı. Uraz Kaygılaroğlu ‘Aşık Shakespeare’ adlı tiyatro oyununun provalarında erkek rol arkadaşıyla öpüştü. O anlar sosyal medyanın en çok konuşulan olayları arasına girdi.

Erkek erkeğe öpüşen oyuncu Uraz kaygıroğlu rolü için fedakarlık yaptı deniyor.

Oyuncu Uraz Kaygılaroğlu’nun provada erkek rol arkadaşıyla öpüştüğü anlar sosyal medyayı salladı…

Kaygılaroğlu, ‘Aşık Shakespeare’ adlı tiyatro oyununun provalarında erkek rol arkadaşıyla öpüştü. Ünlü oyuncunun sosyal medyada paylaşılan o anları olay oldu.

Magazin Burada’nın haberine göre son dönemde tiyatroya ağırlık veren Kaygılaroğlu’nun ‘Aşık Shakespeare’ adlı oyunun provalarında erkek rol arkadaşıyla dudak dudağa görüntüleri ile gündem oldu. Kaygılaroğlu’nu eleştiren de oyuncuya destek olan da vardı…

ELEŞTİRİLERE CEVAP VERMEDİ

Magazin Burada’da yer alan habere göre, son dönemde dizi ve filmlerin yanı sıra tiyatroya ağırlık veren Uraz Kaygılaroğlu Aşık Shakespeare adlı tiyatro oyununda yer alıyor. Kaygılaroğlu, oyunun provalarında erkek rol arkadaşıyla dudak dudağa görüntülendi. Rol gereği öpüşen oyuncuların görüntüsü sosyal medyanın gündemine oturdu. Eleştirilerin hedefi olan Kaygılaroğlu’ndan henüz bir cevap gelmedi.

Uraz Kaygılaroğlu, erkek rol arkadaşıyla öpüştü

CELİL NALÇAKAN’DAN URAZ KAYGILAROĞLU’NA SAHİP ÇIKTI

Son olarak Kardeşlerim dizisinde rol alan Celil Nalçakan, dün akşam ayaküstü basın mensuplarıyla sohbet etti. Muhabirin Uraz Kaygılaroğlu’nun erkek rol arkadaşıyla öpüşmesiyle ilgili soruya cevap veren Nalçakan, “Ben manav olsaydım elma satarak ama muz satmam demezdim. Bu mesleki bir durum. Dünyada yaşanan ne varsa oyuncu da onu ayna olarak göstermekle mükellef” dedi. Nalçakan, “Siz rol gereği bir erkekle öpüşür müsünüz?” sorusuna da “Uraz çok iyi bir oyuncu, ben o kadar iyi bir oyuncu değilim. Attığın taş ürküttüğün kurbağaya değerse neden olmasın. Kadir İnanır bu hayatta Pamuk Prenses kostümü giymişti. Uraz bunu çok iyi kurtarmıştır, ben de kurtarabileceğimi bilsem neden olmasın” cevabını verdi.

İlginizi Çekebilir

Esma Esad öldü (Esma Esad kim)

Esad’ın karısı Esma Esad öldü mü? Esma Esad ne kanseriydi, Esma Esad kaç yaşında öldü …

Sınırsız Hosting